2tptProductions ontwikkelt koppeling Paazl in WooCommerce

Zoals Paazl zelf omschrijft op haar nieuwe website:

E-commerce groeit. Logistiek verandert. Paazl helpt.

Bij succes in e-commerce horen logistieke uitdagingen. Daarom is er Paazl. Delivery Management Software die e-commerce slim verbindt met het allerbeste in de wereld van bezorging en retouren.

Kort samengevat: Door de Paazl-koppeling te implementeren in een webshop wordt de klant de keuze geboden om zelf de vervoerder te kiezen. Naast de keuze voor een vervoerder zijn er nog een groot aantal voordelen om ervoor te kiezen om het verwerken, beheren en volgen van de zending door Paazl uit handen te laten nemen. Lees hier meer over!

Snelle bezorging en duidelijke bezorginformatie

Als webwinkel heb je de mogelijkheid om je webshop op bepaalde manieren te onderscheiden, onder andere goede vindbaarheid in de zoekmachines, ruime betaalkeuze, duidelijke bezorginformatie en snelle bezorging. De vindbaarheid en betaalkeuze is zelf goed te regelen, maar snelle bezorging en duidelijke informatie waar de bezorging zich op een bepaald moment bevindt, is niet altijd even makkelijk te laten zien. Paazl is een weboplossing die webwinkels en haar klanten opties en inzicht biedt.

Paazl biedt jou de keuze voor een vervoerder

Als je kiest om je webwinkel met Paazl te koppelen dan zorgt deze oplossing voor het verwerken, beheren en het volgen van de zendingen. Dat niet alleen, Paazl biedt ook extra opties en een beter inzicht voor de klant. Zo wordt de klant meer bezorginformatie en meer bezorgkeuze gegeven. De klant wordt de mogelijkheid geboden om te kiezen voor bezorging in de ochtend, middag of avond. Ook kan er gekozen worden om het pakketje op te halen bij een ophaalpunt in de buurt.

Aangesloten vervoerders

Paazl ondersteunt alle grotere distributeurs. Zo kan snelle bezorging worden gegarandeerd op een veilige manier en wordt de klant de mogelijkheid geboden om een het tijdstip van bezorging te kiezen. Aangesloten distributeurs zijn onder andere: DHL, PostNL, Selektvracht, UPS, GLS en DPD.

Koppeling door 2tptProductions

Het team van 2tptProductions heeft met succes de koppeling met Paazl geïntegreerd. De koppeling zorgt voor het integreren van de diensten van Paazl in de webshop zelf: het ophalen en tonen van de verzendopties, het verwerken van de order bij Paazl en de terugkoppeling voor de consument. Dit hebben we geïntegreerd in WooCommerce.

WooCommerce

WooCommerce is een webwinkel omgeving die op basis van WordPress werkt. Voordelen van WooCommerce zijn onder andere het gebruiksgemak van WordPress en het is een snel platform met een professionele uitstraling. Lees hier meer over de plugin WooCommerce. Lees hier meer over op onze pagina omtrent websites en webshops.

Geïnteresseerd?

Kortom, Paazl is de koppeling die het verwerken, beheren en volgen van de zending uit handen neemt. Daarnaast wordt de keuze gegeven om een vervoerder uit te kiezen en wordt ook duidelijke bezorginformatie laten zien én er wordt snel bezorgd.  Heeft u ook interesse in deze of een vergelijkbare koppeling? Het  staat u vrij eens contact op te nemen met 2tptProductions.

Geef een antwoord

Voordat je gaat...

Ontvang een portfolio vol design inspiratie gratis in je mail!
Een greep uit effectieve webdesigns anno 2020
Laat je e-mailadres achter en we sturen je de PDF direct toe!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door je e-mailadres in te geven ga je akkoord met ons privacybeleid

Ook zo’n project? Neem dan contact met ons op!

Wij doen dagelijks projecten met het configureren van WooCommerce. Het is zelfs zo dat we dit al bij 48 eerdere projecten hebben gedaan. Ik weet dus zeker dat we jou kunnen helpen!